Categories
Upoznavanje

Koji je najbolji sajt za upoznavanje?

Pokušali smo da otkrijemo koji sajt za upoznavanje korisnici najviše koriste. Evo šta smo saznali.

Upoznavanje online i sajtovi za upoznavanje su sve popularniji poslednjih godina i sve veći broj korisnika koristi internet da pronađe odgovarajuću osobu za sebe.

Na prvom mestu treba razumeti da postoji nekoliko osnovnih razlika kada je upoznavanje putem interneta u pitanju. Naime, prva i najveća razlika je u tome ko je zainteresovan za ovakav način upoznavanja.

Kada sajt za upoznavanje koriste žene, što je inače od 3 do 5 manji broj korisnika, one obično žele da vide senzibilnije sajtove na kojima nema vulgarnosti (iz nekog razloga čak i na ovakvim sajtovima muškarci pokušavaju da postavljaju slike svojih polnih organa – muškarci ne radite to, to samo odbija žene!). Dakle žene će retko tražiti muškarce za seks putem sajtova za upoznavanje već će uvek tražiti nekog zanimljivog, a tek kasnije, kroz dopisivanje i razgovor može doći do nečeg intimnijeg. Izuzetak od ovoga su dame koje postavljaju oglase za poslovnu pratnju, što je inače još uvek zakonom zabranjeno, njima se nećemo baviti ovde, ali samo želimo da napomenemo da ovakvih oglasa ima izuzetno puno i da oni koji se time bave konstantno zatrpavaju svaki sajt za upoznavanje.

Ukolko sajt za upoznavanje koriste muškarci, to je već nešto drugo. Tu sad ima puno različitih primera, od onih koji objavljuju neprestano slike svog polnog organa (čak i ako je na sajtu naglašeno da to nije dozvoljeno), do korisnika koji poštuju pravila i traže ozbiljne veze i brak. Prema tome, kada su muškarci u pitanju, i tu se ne može govoriti o tome da svi žele i traže isto. Sve zavisi.

U svakom slučaju može se zaključiti da je glavni zadatak svakog sajta za upoznavanje da izabere pravac i ciljnu grupu, ali i da postavi pravila korisćenja i primenjuje pravila prema svim korisnicima na sajtu. Nikako sve sajtove ne možemo strpati u isti koš i gledati isto, jer su ciljne grupe svakog sajta drugačije, a samim tim i tema sajta.

Najbolji sajt za upoznavanje ako tražite partnera za intimne odnose i seks

Definitivno najbolje što postoji na ovim prostorima vezano za sex oglase i sajt kome nismo našli ni blizu sličan (iako postoji nekoliko bledih kopija) jeste sajt Sexy SMS Oglasi. Ovaj sajt je online skoro 15 godina i koncipiran je kao lista oglasa koji se šalju sms-om. Veliki broj stalnih korisnika omogućiće vam lak i jednostavan način da stupite u kontakt sa istomišljenicima. Mana je što na ovom sajtu nema slika, ali to ne predstavlja veliki problem uzimajući u obzir glavnu svrhu ovog sajta.

Važno je napomenuti da na ovom sajtu nije dozvoljeno oglašavanje seksualnih usluga bilo koje vrste što je za svaku pohvalu. To i jeste razlog zašto je ovaj sajt toliko popularan i zašto je opstao toliko dugo. Ako tražite partnera za intimne odnose ovo je definitivno najbolji sajt te vrste.

Najbolji sajt za one koji traže ozbiljnu vezu

Kao što smo naveli u prethodnom delu teksta, ovakvi sajtovi su popularniji kod dama koje traže ozbiljne veze i brak. Na žalost, veliki broj ovih sajtova za upoznavanje bavi se prevarom i sadrži veliki broj lažnih oglasa koji obmanjuju korisnike. Ovo je tema kojom tek planiramo da se bavimo na našem sajtu.

Jedini domaći sajt ove vrste koji možemo da preporučimo, a samim tim i najbolji sajt za upoznavanje jeste sajt Lični Oglasi. Iako smo videli da uvode neke promene povremeno, ipak su glavni fokus ovog sajta i članova ozbiljne veze. Svakako, ukoliko tražite partnera ili partnerku za oybiljnu vezu ili brak, ovo je sajt za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *