Upoznavanje

Na početku da naglasimo da se ova strana odnosi na Srbiju. Uskoro planiramo da proširimo sekciju i na druge zemlje regiona i sveta ali o tom potom.

Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi.

Erih From

Upoznavanje putem interneta je sve popularnije i sve traženije poslednjih godina. Na internetu postoji veliki broj sajtova koji nude usluge ove vrste. Za vas smo pregledali sve velike sajtove za upoznavanje, oglase, sex oglase za strejt i gej populaciju i izabrali najbolje. Pogledajte.

Koji su najbolji sajtovi za upoznavanje?

Kada bih morao odgovoriti na pitanje:
“Šta čini ženu dobrom u krevetu?”
odgovorio bih:
“Muškarac koji je dobar u krevetu”.

Bob Guccione

Koji je najbolji sajt za upoznavanje i oglase lične prirode? Pa, slobodno možemo reći da ovo u velikoj meri zavisi od toga šta volite i šta tražite. Neki vole da provode vreme u grupama, da budu članovi sajtova na kojima polako unapredjuju i grade svoj profil i vremenom kreiraju svojevrstan autoritet u grupi, dok drugi, po sistemu “ubode pa ode” vole da menjaju partnere i žele brz kontakt sa velikim brojem partnera.

U velikoj meri od svega ovoga zavisi šta će kome više odgovarati kada je upoznavanje u pitanju.

Sex Oglasi

Veliki broj korisnika nas je pitali koji su najbolji sajtovi za lične oglase erotske prirode. Po nama najbolji sajt ove vrste kod nas je Sexy SMS Oglasi. Ovo je najstariji i najbolji sajt ove vrste kod nas.

Obratite pažnju na činjenicu da ima nekoliko sličnih sajtova koji su samo kopije ovog sajta, sa kog preuzimaju oglase i kopiraju ih kod sebe. Veliki broj korisnika nam se javio i žalio na činjenicu da neki od sajtova zloupotrebljavaju oglase i spamuju članove. Zato, obratite pažnju da koristite isključivo sajt Sexy SMS Oglasi.

Lični Oglasi

Ukoliko vas zanimaju lični oglasi sa slikama, sajt koji vam predlažemo je sajt Lični Oglasi (gle čuda, kako neočekivano ime). Ovo je jedan od najstarijih sajtova ove vrste kod nas i kod njih uvek možete naći nešto zanimljivo.

Seks je jedan od devet razloga zašto bismo se trebali
reinkarnirati. Ostalih osam nisu važni.

Henry Miller

Zaključak (za sada)

Za sada… pa… treba biti oprezan i koristiti proverene sajtove. Svi sajtovi koje smo vam prikazali na ovoj strani provereni su i traju dugo godina. Iza njih stojimo i toplo ih preporučujemo. A koji će biti vaš izbor, to zavisi samo od vas.